Du er her: Hovedside - Løpshester
Hoppederby-deltaker Savona Va Bene med Høitomt i vogna(nå avlshoppe).
 
Hoppederby-deltaker Savona Va Bene med Høitomt i vogna(nå avlshoppe).
 

LØPSHESTER

ALM ELDEN(Lome Elden - Alm Nora)
Eier: Helge Olav Asphaug
Ny hest på stallen, ultimo februar 2019. Stammesterk vallak, med fine linjer bakover. Allerede tjent 160.000 og bestenotering på 1.25.6. Vi får håpe at det er mulig å videreforedle dette individet. Man har nok ikke sett bunnen i denne krabaten enda. Når vi har kjørt tre løp med han viser programraden primo mai 2019 allerede 1-2-0. Dette kan bli svært interessant framover.
Alm Elden

RUSKELI BLESA(Tekno Odin - Ruskeli Dokka)
Eier: Jon Steinar Falkevik
Meget fin hoppe med unghestfenomenet Tekno Odin som far. Hoppa har viste i 2017, som 4-åring, et meget fint talent, og gjorde det bra. I 2018 var hun bare helt fantastisk. 22 starter 4-6-2 og 264 500 innkjørt. Bestetid 1.25.3. Vi håper også vi kan få oppleve noen gleder også i 2019 med henne. Dette vil uansett bli et flott avlsindivid. Har medio mai gjort sine saker meget bra, vunnet løp også og ny rekord på 24.5
Ruskeli Blesa


STALLENS 5-ÅRINGERDRACO BRAZ MINTO(Nu Pagadi - M.T. Big Applegirl)
Eier: Ove Hellekås
Hardtsatsende hesteier som nå har tre hester på vår stall. Draco har tidligere stått på Hamre-stallen i Vestfold. Har fine meritter å vise til, og vi er spente på fortsettelsen. Har gjort sine saker bra for oss. Vunnet et løp i år har han også rukket.
Draco Braz Minto


STALLENS 4-ÅRINGERRUSKELI VINNI(Lome Elden - Ruskeli Dokka)
Eier: Erland Andersen
Fin hoppe etter Dokka til Olav og storbeskjeler Lome Elden. Har vist seg som et meget fint individ å jobbe med. Hatt en flott utvikling og har i 2018 allerede fått med seg en DNT-pokal og et prøveløp på 36.5. Etter et par oppløftende resultater og fine penger innkjørt etter toto-debuten, har Vinni plundret litt. Er meget talentfull, så vi håper det retter seg snart.
Ruskeli Vinni

RUSKELI THEA(HG Balder - Lykkesvarta)
Eier: Arne Pladsen & Ulrikke K. Andersen
Hoppe etter selveste Lykkesvarta og unghestfantomet HG Balder. Kan bli meget spennende, da begge viser seg å kunne avle tidlige travere som bl.a.svenk kriterievinner Lykkeflicka(387'), Romleskaft(350') og Reiug(453') også kåret som 4-åring, på morsiden. På farsiden nevnes Gylden Balder(3.3 mill.) og Friskus(875'). Prøveløp avlagt 13.12.18
Ruskeli Thea

Ecko(Gentle Tilly - Eck Jola.)
Eier: Hellekås Holding AS
Nettopp kommet inn på stallen, eller "hjemme igjen". Fin 3-åring som er fra vårt oppdrett. Har allerede vist meget bra ting på få starter hos tidligere trener Kjetil Roe. Moren er talentfulle Eck Jola som måtte legge løpskoa på hylla som 4-åring, grunnet skade. Faren er for oss telemarkinger godt kjente, porsgrunnstasjonerte Gentle Tilly, hesten med "verdens beste morsstamme". Det har vært litt plunder i det siste, men vi håper å få rettet på dette og se om vi kan fortsette utviklingen av dette fine talentet. Medio mai ser han ut til å være på gang igjen.
Ecko

Vicky Waiting(Coctail Jet - Chocolatique)
Eier: Ove Helleskås
Usedvanlig stammesterk hoppe, med den franske storbeskjeleren Coctail Jet som far, og en mor som selv tjente en million kroner i løpsbanen i en kort karriere. En spesiell dame dette, og kan være litt heit. Vant i sin første start for oss primo desember. Vi og hardtsatsende eier, er spente på fortsettelsen. Medio mai har hun vist fram litt av dt hun kan, bl.a. med tre annenplasser.
Vicky Waiting

 
Draco Braz Minto, her med F. Hamre i vogna.
Draco Braz Minto, her med F. Hamre i vogna.
 
Vicky Waiting - ny på stallen,usedvanlig stammesterk 3-åring
Vicky Waiting - ny på stallen,usedvanlig stammesterk 3-åring
 
Vinni med Dag-Sveinung Dalen etter DNT-pokal på Drammen
Vinni med Dag-Sveinung Dalen etter DNT-pokal på Drammen
 
Ecko - her med Kjetil Roe i vogna
Ecko - her med Kjetil Roe i vogna
 
Ruskeli Blesa i fin stil med Hop
Ruskeli Blesa i fin stil med Hop
 
Vicky Waiting med Vidar Hop.
Vicky Waiting med Vidar Hop.
 
 


Utskriftsvennlig versjon