Hoppederby-deltaker Savona Va Bene med Høitomt i vogna(nå avlshoppe).
 
Hoppederby-deltaker Savona Va Bene med Høitomt i vogna(nå avlshoppe).
 

LØPSHESTER

STALLENS 5-ÅRINGERRUSKELI BLESA(Tekno Odin - Ruskeli Dokka)
Eier: Jon Steinar Falkevik
Meget fin hoppe med unghestfenomenet Tekno Odin som far. Har hatt en fin utvikling og gjorde sine saker bra i starten av 4-års sesongen. Har plundret litt med å få det helt til å stemme, men allerede rukket å vinne tre løp i 2017, de to siste i desember etter løpspause siden juli. Har også innledet 2018 på glimrende vis. Det er ei dame med skikkelig trav og fart, når det først stemmer.
Ruskeli Blesa


STALLENS 4-ÅRINGERS.K.'s EL CAPITANO(Juliano Rags - Tipsy Silvio)
Eier: Helge Olav Asphaug & Hilde Kåsastul
Har en mor som har avlet travere. Han gikk fine mønstringsløp i fjor, og viste egentlig brukbare ting i debuten på sensommeren2017. Trøblet en del etter det. Men har nå i 2018 vist til fulle at han duger i løpsbanen, med flere fine plasseringer. Trenger enda mer tid til å få satt seg skikkelig, men det kommer.
S.K.'s El Capitano

ALM JAKKEN(Bork Odin - Storm Perla)
Eier: Erland Andersen
Sort fin vallak fra velkjente Knut Alm-oppdrett. Bork Odin som far og en fin morslinje skulle kunne duge. Utvikler seg stadig og vi bør vel kunne forvente oss litt av denne? Gikk et flott prøveløp august 2018. Man regner med start i totoen om ikke lenge, noe finpuss/behandling er tenkt før start.
Alm Jakken


STALLENS 3-ÅRINGERRUSKELI VINNI(Lome Elden - Ruskeli Dokka)
Eier: Erland Andersen
Fin hoppe etter Dokka til Olav og storbeskjeler Lome Elden. Har vist seg som et meget fint individ å jobbe med. Hatt en flott utvikling og har i 2018 allerede fått med seg en DNT-pokal og et prøveløp på 36.5. Etter et par oppløftende resultater og fine penger innkjørt etter toto-debuten, har Vinni plundret litt. Er meget talentfull, så vi håper det retter seg snart.
Ruskeli Vinni


Ecko(Gentle Tilly - Eck Jola.)
Eier: Hellekås Holding AS
Nettopp kommet inn på stallen, eller "hjemme igjen". Fin 3-åring som er fra vårt oppdrett. Har allerede vist meget bra ting på få starter hos tidligere trener Kjetil Roe. Moren er talentfulle Eck Jola som måtte legge løpskoa på hylla som 4-åring, grunnet skade. Faren er for oss telemarkinger godt kjente, porsgrunnstasjonerte Gentle Tilly, hesten med "verdens beste morsstamme". Det har vært litt plunder i det siste, men vi håper å få rettet på dette og se om vi kan fortsette utviklingen av dette fine talentet.
Ecko
 
Vinni med Dag-Sveinung Dalen etter DNT-pokal på Drammen
Vinni med Dag-Sveinung Dalen etter DNT-pokal på Drammen
 
Ecko - her med Kjetil Roe i vogna
Ecko - her med Kjetil Roe i vogna
 
Ruskeli Blesa i fin stil med Hop
Ruskeli Blesa i fin stil med Hop