Heikle Birk og Rex Santana, her som unge 2-åringer.
 
Heikle Birk og Rex Santana, her som unge 2-åringer.
 

UNGHESTER

3-åringerSITJE STJERNEN(Åsajerven - Jilly)
Eier: Helge Olav Asphaug
Dette kan komme til bli en skikkelig traver! Se på stammen på denne hingsten. Åsajerven trenger ingen presentasjon, avler travere som går til mål. Jilly har selv vært elitehoppe og tjent over 850'. Dette er hoppas 2. avkom så langt i avlen.
Sitje Stjernen

RUSKELI ELDINA(Moe Odin - Storsjø Frøya)
Eier: Kjell V. Braaten & Ulrikke K. Andersen
Usedvanlig stammesterk åringshoppe etter Moe Odin(ytterligere presentasjon skulle være unødvendig) og vår egen avlshoppe Storsjø Frøya, dyktig hoppe med flere rikstotoseiere på samvittigheten. Dette kan bli noe virkelig stort om genene slår til i ønsket retning.
Ruskeli Eldina

RUSKELI ELDA(Spikeld - Ruskeli Dokka)
Eier: Hilde Kåsastul
Ei robust og fin åringshoppe. Kanskje lik på fars mor, Spikdonna? I hvert fall ikke oss i mot. Mormor(av DNT kategorisert som eliteavlshoppe), avlet fram en hel rekke gode travere bl. a. vår egen Ruskelispretten med nær 1.5 mill innkjørt. Må kunne bli litt av dette, vel?
Ruskeli Elda

ALM JAKKEN(Bork Odin - Storm Perla)
Eier: Endre Andersen
Sort fin hingst fra velkjente Knut Alm-oppdrett. Bork Odin som far og en fin morslinje skulle kunne duge. Når vi skriver primo oktober allerede gjort seg ferdig med mønstringsløpene og klar for den viktige vintertreningen inn mot 3-års sesongen. Vi bør vel kunne forvente oss litt av denne?
Alm Jakken

2-åringerRUSKELI VINNI(Lome Elden - Ruskeli Dokka)
Eier: Erland Andersen
Fin hoppe etter Dokka til Olav og storbeskjeler Lome Elden. Vi håper på klaff i valg av hingst for Dokka denne gang. Hun har fine to og treåringer
Ruskeli Vinni

RUSKELI THEA(HG Balder - Lykkesvarta)
Eier: Kjell V. Braaten & Ulrikke K. Andersen
Hoppe etter selveste Lykkesvarta og unghestfantomet HG Balder. Kan bli meget spennende, da begge viser seg å kunne avle tidlige travere som bl.a. Lykkeflicka(387') og Reiug(453' og kåret som 4-åring) på morsiden og Gylden Balder(3.3 mill.) og Friskus(875') på farsiden.
Ruskeli Thea

S.K.'S IRON LADY(Whitesand Titan - Camilla Stone)
Eier: Arthur Solvang
Fin 2-års hoppe med mor som har travet ned på 12-tallet og tjente fine penger. Hun har fullført mønstringsløpene og ultimo november gikk hun et meget et fint mønstringsløp. Et spennende emne dette, som det kan være verdt å følge utover i 3-års sesongen.
S.K.'s Iron Lady


ÅringerRUSKELI FRØKNA (Smedheim Solan - Lykkesvarta)
Eiere: Kjell V. Braaten & Ulrikke K. Andersen
Hoppeføll etter selveste Lykkesvarta og unghestfantomet Smedheim Solan. Som søster Ruskeli Thea et meget spennende individ, med mor som har avlet bl.a. Lykkeflicka(387') og Reiug(453' og kåret som 4-åring). Dette er Smedheim Solans(2.2 mill.) første årgang, han er fortsatt aktiv i løpsbanen, da han ikke er mer enn 6 år gammel!
Ruskeli Frøkna
 
Buy Me Flowers f. -13 - flott åringshoppe.
Buy Me Flowers f. -13 - flott åringshoppe.
 
Buy Me Flowers
Buy Me Flowers